IMG_0110T.I.S – TALLERS INTEGRALS DE SALUT

OBJECTIU

L’Objectiu del taller és proporcionar eines a l’usuari per gaudir d’un cos físic, mental, emocional  i energètic saludable. Quan aquests elements funcionen amb harmonia podem parlar de salut.

Des d’una visió holística de la salut, tenim en compte diferents aspectes com l’alimentació, l’exercici físic, els fluxes d’energia i la gestió de les emocions. Mitjançant els T.I.S es treballa de manera directe o indirecte sobre aquests aspectes.

COM ELS FEM?

Realitzem T.I.S destinats a diferents públics amb un objectiu comú: donar eines per facilitar un estil de vida saludable mitjançant sessions de ioga, mindfulness, pautes d’alimentació saludable i tècniques de reducció de l’estrès (TRE).

QUAN?

Adaptem els T.I.S a l’usuari tenint en compte les seves necessitats. Amb disponibilitat de realitzar els T.I.S a SA Salut i Alimentació o desplaçar-nos on es requereixi.

Els horaris són flexibles i també disposem de T.I.S On-line per adaptar-nos a persones amb dificultat horària o de desplaçament.

A QUI VA ADREÇAT?

A totes aquelles persones que vulguin canviar els seus hàbits de vida i millorar la seva salut.

Són tallers integrals de salut destinats a persones, grups, col·lectius, empreses o esdeveniments on es vulgui donar consciència de la importància d’un benestar físic, mental i emocional.